onsdag 28 juli 2010

Multimedia message

Göstur med grabben idag, två gröna hitills, 5 och 7 kg.

söndag 25 juli 2010

KM-2

Blev inget blankt med hem igår, inget annat heller för den delen, vägrar dock väga in gädda när det är blankt vi fiskar. Dagen började hyfsatt med en vild på ca 65-70cm som var otroligt fin, strax efter fick vi en förliten och trodde därmed att vi hittat dom. Hände inget mer och på em trollade vi mot ekorren där vi hade en tuggad löja samt två förlorade wobblers. Fiskarna tog på en bomber vicksblå samt en svart/silver ismosked 21 samt 40 fot.

Får gratulera Johannes och Johan i Team Glanil till en grym flundra.

lördag 24 juli 2010

Multimedia message

Km idag, en vild samt en 55: a, väntar på första godkända.

söndag 4 juli 2010

Sammanfattning Ekenästräffen

Slutade på tredjeplats vilket vi är mycket nöjda med. Provfiskade några timmar på Fredag em vilket resulterade i en godkänd samt en förliten så taktiken inför Lördagen var klar. Började med en vild som klev på ena riggen under iläggning, riktigt fin fisk på runt 7 kilo. Sen fick vi en för liten samt tapade en på fm innan det blev stiljte både på sjön och huggfronten, med undantag för den godkända Öringen som tog lina från ena djupriggsspöt så att jag var övertygad om att det var en vildlax i 10 kilos klassen. Under em började det återigen hända lite saker för att eskalera sista timmen med både en fin tappad en vild samt den godkända laxen som tog på en lätt blyad Lappia då löjorna började bli lite vissna i värmen. Tot hade vi 9 kontakter allt från ytan till 58 fot ner.
Tackar Säffle trollingklubb för en trevlig tävling, gasten Johan för en kanondag på sjön och gratulerar Team Wikström till segern.