torsdag 24 november 2011

KM-3(6)

Ser ut att blåsa inne! Då detta var reservhelg för tidigare inställda tävlingar så är det extra surt. Om jag har räknat rätt så är det 4:a Team som har vägt in fisk på båda av de två genomförda tävlingarna med oss i hårfin ledning.

Tuppgång; 8p (3+5)
Glanil; 9p (8+1)
Dilén; 9p (7+2)
Cigarr; 10p (4+6)

Hade det vart 3 resultat som krävts i totalen så hade ovanstående team ett bra utgångsläge, men då man räknar de två bästa av tre(om det nu blir en tredje)så är det en helt öppen tävling, där flera som har bra resultat från en av tävlingarna har alla chanser. Som t.ex Söderlund, Feskfixarna, Wiggler mm.

Av 6 möjliga tävlingshelger så ser det ut som bara två blir genomförda, väder och vind är opålitliga rackare. Personligen tycker jag att vi ska höja till 10 meter från 8 i medelvind på km tävlingarna. Det finns många aspekter på detta och det är på dagordningen i stort sett varje år. Men det är trots allt roligare att göra upp om det ute på sjön även om det är blåsigt och upp till 10 är det fullt fiskbart om än inte så bekvämt alla gånger.

måndag 21 november 2011

Dag 2

Blev bättre än dag 1. Vi hittade lite fisk tillslut, 4 returer samt en fin som gick lös tyvärr. Värt att notera är att för tredje året i rad, helt oplanerat, så fiskade vi sida vid sida med Nöffarna som även de hade skapligt fiske under E.M. Tyvärr så blev resultatet lite magrare än de senaste åren.

Skickat från min iPhone

söndag 20 november 2011

lördag 19 november 2011

Trög 1:a dag på vinterträffen.


2 returer, 58 och 50 cm samt en grön jävul. Lunchen kunde i alla fall avnjutas i lugn och ro.
Nya tag imorrn!

lördag 5 november 2011

Dagens fiske.

En trög F.M med en liten öring samt en grön som simmar vidare. Byte av område och efter lunch hade vi hyfsatt bra fiske, 4 returer, öringar, en riktigt fin lax på ca 6-7 kg som gick lös i håvkanten samt den gk laxen på dryga 4kg.

Skickat från min iPhone

fredag 4 november 2011

Km i morgon

Ska bli kul att köra en repa. Åker med Johan i plåtburken då vi hade en bra start i våras tillsammans med Kristian,
samt att det bara är två tävlingar kvar av km-serien, så får rocaden vila tills vinterträffen.

Skickat från min iPhone